+
HEM HANDLA VALUTA AKTIER VS VALUTOR VALUTAMÄKLARE VARFÖR VALUTAHANDEL? INSTRUMENT VANLIGA FRÅGOR VALUTAKODER
Disclaimer: Ditt kapital riskeras vid handel. Valutahandel i form av CFD-handel, med eller utan belåning kan utgöra en betydande risk och det passar inte alla investerare att handla valuta.
 

eToro, nu med 20 USD gratis

Handla valuta online. Få gratis
20 dollar presentkort

www.eToro.com eToro Valutahandel

 

AvaTrade ger $1200 bonus

Gratis demokonton med $100,000 och dagliga marknadsanalyser.

www.AvaTrade.com AvaTrade Valuta Handel

 

Skilling, svensk handel

Hos svenskgrundade Skilling kommer man igång smidigt med BankID från 100 EUR.
www.Skilling.com Skilling valuta handel

 

Vilse bland orden?

Låt oss klargöra instrument, taktik, valutakoder och terminologi för handel med valuta. Läs mer om >>vanliga begrepp på valutamarknaden

 

Handla valutahandel online

Det behöver inte vara så svårt att komma igång med valutahandel online. Här ger vi dig några tips som är viktiga för att komma igång att handla valuta.

Hur mycket behöver jag satsa?

Att börja handla valuta är inte svårt. Med så lite som €750 kan du vara igång med ett litet konto. Första insättningen görs med kreditkort/debitkort, paypal eller banktransfer - vilket som passar dig bäst helt enkelt.

Kan privatpersoner verkligen handla valuta?

Historiskt sett så har huvudsakligen större investmentbanker, internationella företag och andra stora spelare haft tillgång till valutamarknaden. Privata investerare och day traders har inte haft möjlighet att investera, då transaktionsstorlekar i 10 miljoner USD per trade och uppåt varit standard.

Men gapet mellan valutahandel och aktiehandel håller på att krympa, tack vare många nya "market makers" som gör det möjligt även för privatpersoner att handla med valutor. Många management utbildningar gör gällande vikten av att kunna handla valuta för att hedga sina aktieplaceringar.

Det ökande antalet spelare som erbjuder valutatrading samt de låga investeringskraven (från 2000 kr) gör att valutahandel börjar bli en seriös alternativ investering till aktiehandel.

Var kan man handla valuta?

Idag så går det att handla från tre olika ställen; mobil, surfplatta eller dator. Vad du väljer för handelsställe är helt upp till dig. Det går också att lägga en order via datorn och sedan stänga din order från mobilen. Valutahandel för mobilen börjar bli allt mer populärt i takt med att folk får bättre mobiler. Nu går det att handla med valutor på 10 sekunder, tack vara BankID tjänster från sajter som Skilling.
» Prova själv här!