Skilling valutahandel
HEM HANDLA VALUTA AKTIER VS VALUTOR VALUTAMÄKLARE VARFÖR VALUTAHANDEL? INSTRUMENT VANLIGA FRÅGOR VALUTAKODER
Disclaimer: Ditt kapital riskeras vid handel. Valutahandel i form av CFD-handel, med eller utan belåning kan utgöra en betydande risk och det passar inte alla investerare att handla valuta.
 

eToro, från 100 USD

Handla valuta online. Börja gratis
med 100 USD insättning.

www.eToro.com eToro Valutahandel


CFD är komplexa instrument och har en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång. 81% av icke-professionella kunder förlorar pengar när de handlar med CFD med denna leverantör. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den stora risken att förlora dina pengar.

 

AvaTrade ger $1200 bonus

Gratis demokonton med $100,000 och dagliga marknadsanalyser.

www.AvaTrade.com AvaTrade Valuta Handel


CFD är komplexa instrument och har en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång. 71% av icke-professionella kunder förlorar pengar när de handlar med CFD med denna leverantör. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den stora risken att förlora dina pengar.

 

Skilling, svensk handel

Hos svenskgrundade Skilling kommer man igång smidigt med BankID från 100 EUR.
www.Skilling.com Skilling valuta handel


CFD är komplexa instrument och har en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång. 82% av icke-professionella kunder förlorar pengar när de handlar med CFD med denna leverantör. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den stora risken att förlora dina pengar.

 

Vilse bland orden?

Låt oss klargöra instrument, taktik, valutakoder och terminologi för handel med valuta. Läs mer om >>vanliga begrepp på valutamarknaden

 

Handla valutahandel online

Det behöver inte vara så svårt att komma igång med valutahandel online. Här ger vi dig några tips som är viktiga för att komma igång att handla valuta.

Hur mycket behöver jag investera?

Att börja handla valuta gör man förslagsvis med demokonto till att börja med. Minsta insättningsbeloppet hos de flesta valutamäklarna är 100 EUR. Första insättningen görs med kreditkort/debitkort, paypal eller banktransfer - vilket som passar dig bäst helt enkelt.

Kan privatpersoner verkligen handla valuta?

Historiskt sett så har huvudsakligen större investmentbanker, internationella företag och andra stora spelare haft tillgång till valutamarknaden. Privata investerare och day traders har inte haft möjlighet att investera, då transaktionsstorlekar i 10 miljoner USD per trade och uppåt varit standard.

Men gapet mellan valutahandel och aktiehandel håller på att krympa, tack vare många nya "market makers" som gör det möjligt även för privatpersoner att handla med valutor. Många management utbildningar gör gällande vikten av att kunna handla valuta för att hedga sina aktieplaceringar.

Det ökande antalet spelare som erbjuder valutatrading samt de låga investeringskraven (från 2000 kr) gör att valutahandel börjar bli en seriös alternativ investering till aktiehandel.

Var kan man handla valuta?

Idag så går det att handla från tre olika ställen; mobil, surfplatta eller dator. Vad du väljer för handelsställe är helt upp till dig. Det går också att lägga en order via datorn och sedan stänga din order från mobilen. Valutahandel för mobilen börjar bli allt mer populärt i takt med att folk får bättre mobiler. Nu går det att handla med valutor på 10 sekunder, tack vara BankID tjänster från sajter som Skilling.
» Prova själv här!