Skilling valutahandel
HEM HANDLA VALUTA AKTIER VS VALUTOR VALUTAMÄKLARE VARFÖR VALUTAHANDEL? INSTRUMENT VANLIGA FRÅGOR VALUTAKODER
Disclaimer: Ditt kapital riskeras vid handel. Valutahandel i form av CFD-handel, med eller utan belåning kan utgöra en betydande risk och det passar inte alla investerare att handla valuta.
 

eToro, från 100 USD

Handla valuta online. Börja gratis
med 100 USD insättning.

www.eToro.com eToro Valutahandel


CFD är komplexa instrument och har en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång. 81% av icke-professionella kunder förlorar pengar när de handlar med CFD med denna leverantör. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den stora risken att förlora dina pengar.

 

AvaTrade ger $1200 bonus

Gratis demokonton med $100,000 och dagliga marknadsanalyser.

www.AvaTrade.com AvaTrade Valuta Handel


CFD är komplexa instrument och har en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång. 71% av icke-professionella kunder förlorar pengar när de handlar med CFD med denna leverantör. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den stora risken att förlora dina pengar.

 

Skilling, svensk handel

Hos svenskgrundade Skilling kommer man igång smidigt med BankID från 100 EUR.
www.Skilling.com Skilling valuta handel


CFD är komplexa instrument och har en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång. 82% av icke-professionella kunder förlorar pengar när de handlar med CFD med denna leverantör. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den stora risken att förlora dina pengar.

 

Vilse bland orden?

Låt oss klargöra instrument, taktik, valutakoder och terminologi för handel med valuta. Läs mer om >>vanliga begrepp på valutamarknaden

 

Vanliga frågor om valutahandel

Vilken valutamäklare skall du välja? Vi listar här alla valutamäklare som du kan handla med i Sverige.

Tips på att snabbast komma igång med valutahandel?

Läs vår guide om att handla valuta och likheter och skillnader med aktiehandel så har du kommit en bra bit på vägen.

Vilka valutor är bäst att handla som nybörjare?

De stora valutaparen, USD mot EURO (USD/EUR) och GBP/USD är bra att börja med. Anledningen är att spreaden är låg och aktiviteten hög, så marknaden rör på sig hela tiden.

Finns det några likheter med aktiehandel? I så fall vilka?

Valutahandel är väldigt lik aktiehandel. Du handlar valuta via en liknande plattform som aktier. Teknisk analys fungerar extremt bra på valutapar, då valutamarknaden har en otroligt hög omsättning.

Fler vanliga frågor om valutahandel kommer snart.